Balotu Ortaokulu

Belgegeçer : 5514031797
WEB http://balotuortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Balotu Köyü Bulanık / Muş
VİZYON : ŞİMDİYİ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANIP, GELECEĞE IŞIK TUTMAK; TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ AYDINLATACAK BİR NESİL YETİŞTİRMEKTİR.
MİSYON : BİZ BALOTU ORTAOKULU OLARAK; BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN, EĞİTİM ÖĞRETİMLERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN; MİLLİ MANEVİ DEĞERLERE BAĞLI; KENDİNE, AİLESİNE, ÜLKESİNE, TARİHE VE TÜM İNSANLIĞA, KARŞI SORUMLULUKLARININ BİLİNCİNDE, KENDİNİ ANLATABİLEN, BİLGİ VE BECERİSİNİ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANABİLEN TUTARLI, KARARLI, PAYLAŞIMI BİLEN, TOPLUMA YARARLI BİRER BİREY OLMALARI İÇİN VARIZ.
BAŞARILAR : 0
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : İKİLİ ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR. İLKOKULLA BİRLİKTE KULLANILMAKTADIR.
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Bahçe : 2
Saatler : SABAHÇILAR: 07.20 DE DERSİMİZ BAŞLIYOR. 12.45 DA DERSİMİZ SON BULMAKTADIR. ÖĞLENCİLER: 12.50 DE DERSİMİZ BAŞLIYOR. 17.20 DA DERSİMİZ SON BULMAKTADIR.
Bağlantı : ADSL (4 Mbit)
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : KALORİFERLİ
Lojman : OKULUMUZA AİT 3 LOJMAN BULUNMAKTADIR. LOJMANLARIMIZDA ELEKTRİK VE SU TESİSATI MEVCUTTUR. SOBA İLE ISINMAKTADIR. Sayısı:3
Servis :
Ulaşım : ULAŞIM KÖY MİNİBÜSLERİYLE SAĞLANMAKTADIR. YOLUMUZ ASFALT OLUP, ÖĞRETMENLERİMİZ SERVİSLE GİDİŞ GELİŞ YAPMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : KÖYÜMÜZ KALABALIK OLUP, 45O HANE, 2OOO CİVARINDA DA İNSAN BULUNMAKTADIR. OKULUMUZDAKİ ÖĞRENCİ SAYISI 261 DIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ BALOTU KÖYÜNDE BULUNMAKTADIR. KÖY İLÇEMERKEZİNE 13 KM, İL MERKEZİNE 104 KM UZAKLIKTA BULUNMAKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : SPORTİF FAALİYETLERDE İL VE İLÇEDE ÖĞRENCİLERİMİZİN DERECELERİ VARDIR.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TUBİTAK 4006